loading... Nuante de diversitate!
5 februarie 2017 | By: Misu Radovici

#rezist

Vreau sa spun doar atat: "Tot ceea ce e necesar ca raul sa triumfe e ca oamenii buni sa nu faca nimic." (Edmund Burke). Si cand citez asta ... ma refer la "raul" ce poate lua ORICE forma.
Daca pentru o familie "furata" (Bodnariu) s-a putut iesi in strada ... de ce nu am face acelasi lucru atunci cand vine vorba de o natiune???
Daca romanii s-au ridicat impotriva unei institutii straine care a promovat injustitia si a cauzat o stare de rau unei familii, de ce nu ar avea voie (nu ar trebui) sa se ridice atunci cand e vorba de starea unei INTREGI NATIUNI??? S-au chiar credeti ca toti cei ce sunt seara de seara in strada sunt "huligani" si "golani" fara principii???
Ei bine ... cateva imagini din Timisoara (si nu numai) ... de aseara ...

Ce spuneti de aceste mesaje??? E destul de relevant??? Dar de initiativa de a sta timp in plus pentru rugaciune???
Consider ca a sta in picioare si a demonstra ca avem coloana vertebrala in fata oricarui rau ce ne este indesat pe gat e mai mult decat datorie morala!
Consider ca nici un crestin (normal la cap) nu poate sustine contrarul invataturilor Scripturilor referindu-ma aici (doar) la porunca sa nu furi, binenteles. Imi place sa cred ca fiecare crestin care e in strada e acolo pentru ca nu vrea sa fie partas (printre altele) la hotie si minciuna.
But that's just MY opinion!!!

0 comentarii:

Search