loading... Nuante de diversitate!
29 noiembrie 2011 | By: Kostinush

NEVER ALONE !

   Te simti pierdut intr-o lume infrigurata , rece si tulbure ?  Se aproprie incet , incet sarbatorile iernii in care familiile se string si se aduna de pe unde sunt imprastiate ......... si totusi poate esti singur ,poate vei fi singur de aceste sarbatori care se apropie ......  Astazi pentru tine ..... care esti singur .......care te simti singur .........Cineva  sopteste inimii tale, NU ESTI SINGUR!.... NU VEI FI NICIODATA SINGUR!    EL ......ISUS..... sarabatoritul inimilor noastre "te iubeste" cu o dragoste atit de mare incit, nu ai fost, nu esti , si nu vei fi niciodata singur!                                                                                                                                                                
27 noiembrie 2011 | By: Kostinush

THE BODY OF CHRIST !!!

      Este din nou duminica si poate astazi te-ai bucurat la biserica ai cintat, te-ai rugat , ai ascultat o predica frumoasa te-ai intors in sanul familiei tale intr-un loc caldut ...... si este frumos nu e nimic rau in asta nu ....?  Astazi imi pun mie o intrebare, iti pun tie o intrebare ...... te-ai rugat astazi pentru fratii in credinta din lumea larga care sufera pentru credinta a caror viata este tot timpul amenintata pentru ca sunt crestini .  Te-ai rugat pentru cei din TRUPUL LUI CHRISTOS care sunt in suferinti inimaginabile doar pentru ca fac parte din acest TRUP.  Una este biserica , comunitatea din care fac si faci parte si alta este TRUPUL LUI CHRISTOS, esti tu in EL? simti tu cind EL- Trupul- sufera ...?  Am sa va marturisesc ca in aceasta saptamina am suferit foarte mult pentru TRUPUL DOMNULUI din Egipt ....atit de mult m-am framintat ,am plins , m-am rugat ca Domnul sa dea biruinta acolo si surpriza mare pentru mine, Domnul Mi-a vorbit pe aceasta problema imediat ....a simtit inima mea si mi-a raspuns la framintarile mele in asa fel incit am inteles ca acel foc ardea si in inima Domnului ......mi-a vorbit printr-un vis atit de puternic, am simtit prezenta Duhului Sfint incit m-am bucurat si am laudat pe Domnul multe zile in aceasta saptamina care astazi se incheie. Arde inima ta pentru TRUPUL LUI CHRISTOS? Daca da, sa stii ca Domnul se va cobori la tine si te va umple cu prezenta LUI in asa fel incit iti va umple viata cu o bucurie si pace pe care poate nu le-ai mai simtit de mult .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
20 noiembrie 2011 | By: Misu Radovici

O portie de ...

Si pentru ca e duminica ... o portie de "Har si dragoste" ... o portie care sa te faca sa te simti o persoana iubita, pretioasa ... si mai ales deosebita ... pentru ca esti si pentru ca asa te vede TATI ...
Si asta chiar daca poate tu ... fie nu vezi asta ... fie poate ti-e greu sa crezi asta ...
Enjoy this awesome day! Enjoy the song! ... si nu uita, nu renunta niciodata sa crezi si sa stii ... faptul ca TATI e alaturi de tine ... si ca TE IUBESTE!
15 noiembrie 2011 | By: Kostinush

TRAVEL THE ROAD !

    Care este drumul tau astazi? Mai ai curaj sa mergi pe el ? Fara sa vrem urmarim parca cu infrigurare tot ceea ce se intimpla in jurul nostru. Parca vocile ne-au amutit , ale noastre ale crestinatatii se aud tot mai slab ma uit la asa zisa "revolutie araba" , care se spune ca a adus libertate poparelor arabe si incep sa ma intreb oare?....Si vad ca in loc sa fie o mai mare libertate pentru fratii nostri crestini din tarile afectate de aceasta "revolutie" e si mai rau pentru ei ... intr-o tara ca Tunisia care a fost un stat hai sa zic laic a devenit dupa asa zisele alegeri libere un stat islamic, deci religios , acelas lucru o sa il vedem in Egipt... Hmmm poate spuneti " dar ce ma intereseaza pe mine ce se intimpla cu tarile de nu stiu unde?!" Mai devreme sau mai tirziu tacerea nostra se va intoarce impotriva noastra ......Si intreb din nou mai ai curajul sa mergi pe drumul pe care ai pornit? E posibil sa vina vremuri sa iti marturisesti credinta nu in conditii prielnice ...hmm esti sigur pe ceea ce crezi si in ceea ce crezi? Am observat ca noi crestinii tratam cu indiferenta de multe ori si nu ne arde prea mult de alttii. A fost o sarbatoare nu de mult foarte mare in lumea musulmana si am ramas profund uimita de motivul marii sarbatori si am intrebat pe cineva apropiat ....."mai da tu stii ce sarbatoare mare au musulmanii acuma?'' sii s-a uitat la mine asa cu indiferenta ca nu e nimic grav, ei cu treba lor noi cu a noastra si ca e neinteresant ..... oare? ma intreb eu....? Siti asa de usor poti cadea si deja multi crestini cad in capcana asta ca avem la baza aceleasi crezuri si noi si ei  avem Vechiul Testament la baza si ca atare nimic periculos hmm....oare ma intreb din nou ...... Pe mine m-a pus mult pe ginduri acesta sarbatoare a lor ....in care srabatoreau momentul in care " parintele lor Avraam l-a dus pe Ismael pe munte sa il sacrifice asa cum Dumnezeu i-a cerut " ... si stiti intreaga istorie nu-i asa caci parca pentru noi a devenit o istorie , cum Dumnezeu l-a oprit si i-a dat in schimb alta jertfa , de tip animal ca sa ii spunem asa... Si acum intreb din nou este chiar inofensiv? ..... Vorbim aici de tari intregi care cred cu toata taria lor in ceva fals.... Eu si tu care stim adevarul mai credem chiar cu toata taria ?..... sau ne punem intrebarea .... mai.... dar poate or avea si ei partea lor de adevar? Mai mergi tu pe drum? Mai ai curajul sa mergi pe el orice ar fi? ..                                                                                                                                                                                                                                                                                              
11 noiembrie 2011 | By: Kostinush

JUST GOD !!!!

     Pentru ca suntem la un inceput de wekend,in care de obicei sunt multe activitati mai ales pentru partea masculina........ In spatele blocului unde locuiesc se afla terenul de fotbal al orasului si de la geamul bucatariei mele am privilegiul de a urmari o poarta........ hmmmm chiar daca sunt de sex feminin ca sa spun asa , de multe ori uit simbata ce fac prin bucatarie si tot urmaresc pe geam sa prin un gol ceva.......   si de multe ori reusesc .......   Urmaresc de obicei meciurile mari ....hmmm....  sotul meu nu poate vedea un meci de fotbal fara mine caci nu e interesant ...eu ma implic emotional si pentru el e un deliciu..... Dar la un moment dat am observat pe tricoul  unui mare jucator de fotbal international ceva deosebit care m-a pus pe ginduri..... pe tricoul care il purta sub cel  oficial al echipei am vazut scris cuvintele "I belong to Jesus" .... nu mi-a venit sa cred ce vad .... astazi mi-am adus aminte de acest lucru si am gasit marturia lui ..... o marturie care m-a lasat muta de uimire fiind cadru medical inteleg exact gravitatea experintei fizice pe care a avut-o si ce maret a lucrat Dumnezeu in viata lui. Urmariti asadar marturia lui KAKA si sper sa ramineti intariti in credinta si sa va bucurati de un fotbal pe cinste in acest wekend.                                                                                              
10 noiembrie 2011 | By: Misu Radovici

Caracter sau ... reputatie? Reputatie sau ... caracter?

"Reputatia ta e reprezentata prin ceea ce spun oamenii despre tine. Caracterul tau insa e ceea ce Dumnezeu cunoaste despre tine." (Billy Sunday)
Sa ai o reputatie buna ... asta e un lucru pe care trebuie sa il urmaresti, sa ai grija, sa doresti, sa fie mereu in ... Cam asta se auzea mai deunazi. Cam asta se urmarea in urma cu ceva timp. Insa stateam si ma intrebam e oare reputatia singurul lucru pe care ar trebui sa il urmarim? Ajuta atat de mult? Se merita oare ... sa sacrific atat de multe ... sa ma straduiesc atat de tare ... sa investesc atat de mult ... in ceva atat de schimbator, de efemer? Ce sa aleg? Vei putea spune, desigur, well chiar si in materie de reputatie trebuie sa fim exemplu si, la o prima privire aruncata superficial asupra notiunii, poate as tinde sa dau dreptate celui care afirma asta. Insa privind la ceea ce spunea Billy Sunday lucrurile se schimba putin. De ce? Pentru ca aflu ca reputatia are mult de-a face cu opiniile si mofturile schimbatoare ale omului, om pe care nu vei putea si nu voi putea niciodata sa il multumesc pe deplin, om care azi ma va aprecia, iar maine imi va arunca vorbe de ocara. Credeti ca nu e asa? Exista un argument biblic pentru acest lucru si il gasim tocmai in persoana lui Isus. Aclamat intr-o zi ... scuipat si batjocorit in alta. Imbulzit intr-o zi ... stigmatizat in alta. Fiul lui David intr-o zi ... blasfemiator si fiu al lui belzebul in alta. Era oare Isus altul de la o zi la alta? Sau poate in infinita stupiditate de care dam de cele mai multe ori dovada noi suntem cei care ne schimbam?
Pe de alta parte insa CARACTERUL iata o valoare pe care se merita sa te straduiesti sa o ai ... nimeni niciodata nu va putea sa ti-o ia, nimeni niciodata nu va putea sa ti-l stirbeasca, e ceva ce te va ajuta sa treci "cu bine" si peste situatiile in care stai bine la capitolul reputatie si te va tine tare si in picioare si atunci cand poate fie instigati, fie din propria nebunie oamenii vor striga avizi de a-si satisface setea de nebunie: "Rastigneste-l!". Crezi ca nu vei ajunge in astfel de situatii? Think again!!!!! Asa ca azi te indemn ... lucreaza la caracter ... nu la reputatie ... intareste-ti caracterul pentru ca e mai de folos. Poate te intrebi ... si totusi ce e caracterul asta? Dwight L. Moody spunea despre caracter urmatoarele: "Caracterul este ceea ce e omul in intuneric." Wow! Atunci cand nu te vede nimeni tu inca sa fi un om de caracter? Atunci cand nimeni nu te poate lauda sau nu poate "imprastia stirea" despre ce si cum ... tu inca sa dai dovada de ... caracter? Ohhh yeaaaa! Chiar atunci! Tocmai atunci! Pentru ca cel ce iti vede si iti apreciaza caracterul e cel care nu se schimba de la o zi la alta ci este si va ramane ... etern credincios. F.B. Meyer spunea: "Este imposibil sa dam tot ce e mai bun in momentul suprem, daca avem un caracter erodat zilnic de inconsistenta, lipsa de a actiona in concordanta cu credinta sau daca acceptam sa il jucam ca pe un premiu la ruleta pacatului, la masa opiniilor lumii.", iar Frederick W. Robertson spunea: "Da foarte putine explicatii. Caracterul care nu se poate apara pe sine insusi nu merita razbunat!"
Astazi ai in fata doua notiuni ... doua alegeri ... va trebui sa alegi ... insa la fel ca si Iosua ... te indemn sa alegi intelept!

6 noiembrie 2011 | By: Kostinush

CE ASTEPTI ASTAZI ?

   Ce astepti astazi? O zi in care cu totii asteptam ceva ....... Ce iti doresti tu astazi? Il astepti pe Domnul sa vina la tine astazi sau este o zi ca oricare alta ?.......   Dar ca sa vina la tine astazi trebuie sa il doresti atit de mult , sa strigi atit de mult in inima ta sa vina la tine incit sa rasune cerurile de dorinta ta ........ atunci va veni la tine ! Asteptam pe Domnul ...., vrem lucruri mari de la El dar stam asa cumva plictisiti inaintea Tronului de Har si atunci ne miram ca Domnul nu ne inconjoara cu prezenta LUI...... hmm..... Ai tu o inima doritoare de El in aceasta dimineata ?...... Daca da , atunci asteapta-L sa vina  sa te uimeasca cu prezenta LUI .  CE ASTEPTI ASTAZI ?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
3 noiembrie 2011 | By: Kostinush

ESTI GATA ?

   Esti gata?....... Esti gata sa il intilnesti pe Domnul in viata ta? Esti gata astazi sa il vezi prezent in viata ta de zi cu zi? L-ai vazut astazi in viata ta? Esti pregatit sa-L vezi in viata ta asa cum El vrea sa il vezi ? Dumnezeu iti spune astazi " NU TRAI IN TRECUT !!!" , nu spune ce... " Atunci era mai bine...., atunci Domnul lucra acum nu mai lucreaza ca atunci !!....."  Hmmmm ........ Asa sa fie ...? Esti tu gata , pregatit pentru  noul sezon din viata ta in care Domnul va lucra asa cum El va voi? Nu spune " Domnul nu mai lucreaza!" ,  caci lucreaza dar poate nu vezi tu, poate nu mai lucreaza asa cum erai tu obisnuit este un alt  "Sezon in Lucrarea lui Dumnezeu" esti tu gata sa intri in acest sezon sa il vezi pe Dumnezeu lucrand in viata ta? Eu de abia astept sa intru in acest nou "Sezon" !! Dar am un pret de platit pentru asta sa ma supun total acestui nou sezon tu esti gata sa renunti la dorintele tale, la tine ca persoana si sa accepti cu totul acest nou timp de lucrare al lui Dumnezeu?....... ESTI GATA ?                                                                                                                                                             

Search